Om Surnadal Alpinsenter

Surnadal Alpinsenter bakken

Drømmer du om å skape minnerike vinteropplevelser i et naturskjønt landskap? Velkommen til Surnadal Alpinsenter!

Blant idylliske fjell på Nordvestlandet i Norge, er Surnadal Alpinsenter et yndet reisemål for skientusiaster i alle aldre og med ulike ferdighetsnivåer. Her byr Dag og hans team på ca. 4 km. med perfekt preparerte løyper, og trofaste snøkanoner sikrer stabile snøforhold vinteren gjennom, noe både lokale og tilreisende vet å sette pris på. Visste du forresten at Surnadal Alpinsenter har et av de lengste skitrekkene i landet?

Enten du er en erfaren skiløper eller ønsker å prøve deg på ski for første gang, har Surnadal Alpinsenter noe for enhver smak. Her er det varierte løyper og terreng, som byr på utfordringer og spenning for alle. Er du glad i mer spenstige svev kan vi også friste med et parkanlegg det går gjetord om – mye takket være entusiastiske frivillige som hver vinter bygger en park av svært høy standard.

I tillegg til glitrende skikjøring, tilbyr vi også andre aktiviteter og ulike fasiliteter for å gjøre ditt opphold hyggelig. Ta gjerne en pause fra bakken og nyt en varm kakao eller en enkel matbit i vår lille varmestue, eller benytt deg av gapahuk og grill utendørs. For deg som ønsker å utforske området rundt Surnadal Alpinsenter enda mer, så ligger alt til rette for topptur til Syltnebbå eller Strengen (890 m.o.h.), enten du går for fjellski eller rando. Enkelte ganger byr vi også på en liten langrennsløype til «Ropar’n» for de aller minste – når forholdene ligger til rette for det.

Vi har også erfarne instruktører som kan veilede deg som er klar for ditt aller første skieventyr, eller dersom du ønsker å forbedre teknikken din. Moderne utleieutstyr er også tilgjengelig, om du skulle ønske det, så slipper du å bekymre deg for å pakke med deg ditt eget utstyr.

Uansett om du reiser med familie, venner eller alene, garanterer Surnadal Alpinsenter en minneverdig opplevelse. Ta turen til oss og opplev den magiske følelsen av å flyte nedover de snøkledde bakkene mens du omgis av storslått natur og ren glede – kan det bli bedre?

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt skisenter!

Surnadal Alpinsenter ligger ca. 2 timers kjøretur fra både Trondheim, Kristiansund og Molde.

Dagleg leiar:

Helge Røv
Tlf. 911 83 169

Driftsleder:

Dag Skei

Tlf. 905 87 925

E-post:
post@surnadal-alpinsenter.no

Send oss gjerne en melding med ris eller ros – vi vil gjerne bli enda bedre!